mr. Toon Kool

Specialisatie: erfrecht

 

Melisse Mers

Specialisatie: erfrecht

mr. Lex Loerakker

Specialisatie: erfrecht

Recente blog artikelen

Erfrecht. Is de vordering van de erfgenamen tot verdeling van de maatschap van hun ouders verjaard? Verjaringstermijn. Stuiting van de verjaring?

23 november 2020|Reacties uitgeschakeld voor Erfrecht. Is de vordering van de erfgenamen tot verdeling van de maatschap van hun ouders verjaard? Verjaringstermijn. Stuiting van de verjaring?

Het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden heeft op 7 april 2020 uitspraak gedaan over de vraag of de vordering van de erfgenamen [...]

Erfrecht. Behoren de sieraden tot de nalatenschap? Bewijs en bewijslast. Nakoming van een schikking.

16 november 2020|Reacties uitgeschakeld voor Erfrecht. Behoren de sieraden tot de nalatenschap? Bewijs en bewijslast. Nakoming van een schikking.

De Rechtbank Gelderland heeft op 4 november 2020 uitspraak gedaan over de vraag of de sieraden wel of niet [...]

Erfrecht. Verzoek tot de benoeming van een vereffenaar. Belang van schuldeisers. Informatieverstrekking.

9 november 2020|Reacties uitgeschakeld voor Erfrecht. Verzoek tot de benoeming van een vereffenaar. Belang van schuldeisers. Informatieverstrekking.

De Rechtbank Rotterdam heeft op 19 oktober 2020 uitspraak gedaan over een verzoek tot de benoeming van een vereffenaar [...]

Erfrecht. Testament. Is de handtekening in het testament echt? Bewijslast. Onderzoek naar de echtheid van de handtekening. Bewijs.

2 november 2020|Reacties uitgeschakeld voor Erfrecht. Testament. Is de handtekening in het testament echt? Bewijslast. Onderzoek naar de echtheid van de handtekening. Bewijs.

De Rechtbank Limburg heeft op 14 oktober 2020 uitspraak gedaan over de vraag of een handtekening in een testament [...]